Thuis in elke tuin

Hoveniersbedrijf Frank van Gameren uit Gelderland

Hoveniersbedrijf Frank van Gameren uit Rumpt is opgericht op 2 juli 1999. We hebben in de afgelopen decennia verschillende tuinprojecten door heel Nederland uitgevoerd, maar met name in de regio Gelderland. Particuliere tuinen toverden we om tot een verlengstuk van de woonruimte. En van kantoortuinen maakten we representatieve buitenruimtes. 

Klein hoveniersbedrijf met grootse aanpak

Ons hoveniersbedrijf is met 6 medewerkers klein in omvang, maar groots in aanpak. Door samen te werken met ondernemers uit de regio voeren we omvangrijke opdrachten net zo goed uit als de kleinschalige. Complete tuinen blazen we nieuw leven in met mooie beplanting en sierbestrating. Ook het timmerwerk voor onder meer pergola’s en tuinhuisjes kunt u aan ons overlaten.

Optimaal resultaat

We vinden het belangrijk om direct contact te hebben met onze opdrachtgever. U weet zo ook wie het aanspreekpunt en de toezichthouder is van het project. Het maakt het voor u makkelijker om tijdens de werkzaamheden zaken aan te geven of vragen te stellen. Dan kunnen wij weer tijdig bijsturen wanneer dat nodig is. Zo realiseren we samen een optimaal resultaat: een tuin die volledig voldoet aan uw wensen.