Van ontwerp tot tuin

U voelt zich thuis in een tuin die ontworpen is door Van Gameren

Heeft u kinderen die graag buiten spelen? Wilt u een groot terras met overkapping, zodat u ook bij frisser weer lekker buiten kunt zitten? Of houdt u van kleurrijke bloembedden? Hoveniersbedrijf Frank van Gameren in Rumpt ontwerpt voor u een tuin die bij u past. Dat doen we met een creatieve en praktische blik. Deze combinatie staat bij ons voorop, zodat u ook bij gebrek aan groene vingers makkelijk uw tuin kunt bijhouden. Pas als u tevreden bent met het geschetste totaalplaatje gaan we voor u aan de slag.

Hoe ziet uw droomtuin eruit?

Ga met ons om tafel en deel uw wensen. Geen buitenruimte is voor ons te groot of te klein. We geven u advies. Niet alleen over de inrichting van uw tuin. Ook over beplanting, bestrating, een vijver en ornamenten.

Soms lijkt de bodem niet geschikt voor een bepaalde planten- of boomsoort. Mogelijk kunnen we dat verhelpen door een behandeling met een bodemverbeteraar. Bij de beplanting houden we bijvoorbeeld rekening met uw tuiniersaspiraties. Als we ornamenten plaatsen, kiezen we voor de meest geschikte materialen. Robuust of juist met een elegante uitstraling. We dragen oplossingen aan waar u zelf nog niet aan had gedacht. Uiteindelijk ligt er een ontwerp waar u zich op papier al in thuis voelt.