Een goede conditie is een kwestie van onderhoud

Laat Hoveniersbedrijf Frank van Gameren uw tuin onderhouden

Een mooie tuin in goede conditie houden is een kwestie van onderhoud. Bent u een buitenmens en besteedt u graag aandacht aan al dat groen? Dan kunt u het onderhoud (gedeeltelijk) zelf doen. Geniet u liever van de kleuren, de geuren en de geluiden vanaf het terras? Besteed het werk dan uit aan de professionele hoveniers van Frank van Gameren.

Tuinonderhoud in Rumpt en de verre omstreken

Leg de basis voor een leefbare tuin met een onderhoudsbeurt in het voorjaar en in het najaar. In de lente voeren we onder meer de volgende werkzaamheden uit:

  • snoeiwerk aan bomen, planten en hagen.
  • we verzorgen uw gazon.
  • de bloembedden en terrassen maken we onkruidvrij.
  • uitgebalanceerde bemesting.
  • de vijver krijgt een onderhoudsbeurt.

Als de bomen hun blad beginnen te verliezen, maken we uw tuin klaar voor de winter. In de tussenliggende periode mogen uw groene vingers eventueel het werk overnemen. Na elke onderhoudsbeurt voeren we uiteraard ook het groenafval af.

Tip: Laat ons uw tuin verzorgen als u met vakantie of langere tijd afwezig bent.

Een verzorgde bedrijfstuin

Een verzorgde tuin heeft een positieve invloed op de uitstraling van uw bedrijfspand. Periodiek tuinonderhoud is daarbij essentieel. Hoveniersbedrijf Frank van Gameren heeft de expertise en het materieel voor bedrijfstuinen van elk formaat. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?