Een goede voorbereiding is het halve werk

Grondwerk voor de tuin of een aanbouw in Gelderland

Bij de aanleg van een tuin is het grondwerk vaak de grootste opdracht. Hoveniersbedrijf Frank van Gameren is in het bezit van een minigraver om het werk te vereenvoudigen. Ook voor grondverzet, het uitgraven van grond voor een uitbouw en rioolgraafwerk schakelt u ons in.

Grondwerk voor het aanleggen van uw tuin

Een tuin heeft een goede fundering nodig. Om verzakking te voorkomen, leggen we de bestrating op een stevige ondergrond. Het groen in uw tuin is gebaat bij goed doorwortelbare grond met voldoende voedingsstoffen. U geniet jaren in een buitenruimte waarvan het grondwerk vakkundig is uitgevoerd. Wilt u grondwerk laten uitvoeren?

Diverse graafwerkzaamheden en grondverzet

U gaat een aanbouw plaatsen. Dat begint met het nodige graafwerk. Voor de fundering en de riolering is voldoende diepte nodig. En het hele vloeroppervlakte moet worden uitgegraven. Hoveniersbedrijf Frank van Gameren verricht dat werk graag voor u. Wij beschikken over een minigraver die uitermate geschikt is voor dit soort werkzaamheden.

Wij leveren ook zand en grind voor diverse gebruiksdoeleinden. Denk aan geel zand voor vloeroppervlaktes en bestrating. Grof grind voor opritten en fijn grind voor looppaden in de tuin. En donkere aarde voor de groene gebieden in uw buitenruimte. Wilt u meer informatie?