Door snoeien laten bloeien

Vakkundige hoveniers voor boomverzorging in de Betuwe

Veel kennis van bomen en een beetje lenigheid zijn nodig om de boom in uw voor- of achtertuin er fier bij te laten staan. Hoveniersbedrijf Frank van Gameren klimt voor u ook in de minder makkelijk bereikbare bomen. Het tijdig snoeien en veilig rooien is belangrijk voor het behoud van een goede conditie van uw gehele tuin.

Een boom brengt zorgplicht met zich mee

Een fruitboom geeft uw tuin een elegante uitstraling. En het zorgt voor biodiversiteit in uw buitenruimte. Met vakkundig onderhoud door de hoveniers van Frank van Gameren blijft de boom in goede conditie en ontwikkelt hij zich optimaal.

Stel dat die fruitboom in uw voortuin staat. Een afgebroken tak veroorzaakt materiële schade. Als er wordt aangetoond dat de boom niet goed verzorgd is, dan bent u aansprakelijk. U heeft namelijk een zorgplicht. Laat ons uw boom tijdig controleren en snoeien. Daar plukt u de vruchten van.

Snoeien is belangrijk bij boomonderhoud

Snoeien hoort bij het onderhoud van een boom. Die moet daarvoor in goede conditie zijn. De snoeiwonden genezen dan goed en ze raken snel weer overgroeid. Door begeleid snoeien zorgen we ervoor dat de kroon zijn vorm houdt. De buren hebben dan geen last van overhangende takken. En de boom doorstaat elke flinke storm. Wilt u snoeiwerk laten uitvoeren?