Op de hoogte van de laatste trends

De Groene Sector Vakbeurs

De blikvangers van de beurs waren Het Groene Inspiratiepark, de demonstraties van het Axetreme Team en het kennistheater waar groenprofessionals gedurende de beurs konden aanschuiven voor diverse sessies. Zo waren er lezingen van NOS-weerman Peter Kuipers Munneke over de kansen voor groen door aan te passen aan extreem weer.

Vmbo-ochtend
Voor het tweede jaar was er een speciale Vmbo-ochtend. Meer dan 180 scholieren maakten kennis met de groene sector door middel van uitleg van exposanten en het volgen van verschillende workshops. Schonewille: 'Deze ochtend is een prachtig voorbeeld om scholieren enthousiast te maken voor het werken in de groene sector. Zo maken we aan de ene kant scholieren enthousiast en bieden we anderzijds exposanten de mogelijkheid om al kennis te maken met de medewerkers van de toekomst. We willen dit in 2021 weer herhalen.'

Smartbadge
Het was de eerste editie van De Groene Sector Vakbeurs waarbij alle bezoekers een badge ontvingen waarin een speciale chip is verwerkt: de smartbadge. Met deze badge kon de bezoeker exposantenstands scannen waarin hij of zij geïnteresseerd is en graag meer informatie wil ontvangen. Na afloop van het beursbezoek ontving de bezoeker een e-mail met daarin de informatie van alle exposanten die hij of zij gescand heeft. Exposant Stihl werd het meest gescand door bezoekers en ontving hiervoor een attentie van de organisatie. 'In het begin was het even afwachten, maar het is een zeer waardevolle toevoeging. We omarmen deze ontwikkeling, ook met het oog op duurzaamheid. Het is belangrijk om de readers op strategisch goede plekken op de stand neer te zetten: bij de infobalie en naast de innovatie', zegt Tommy Nagtegaal namens Stihl.

Bron: www.vakbladdehovenier.nl