Creatief en praktisch

De werkzaamheden van Hoveniersbedrijf Frank van Gameren

Een hovenier doet natuurlijk meer dan met zijn handen in de aarde wroeten. Van tuinschetsen maken tot tegels leggen, Hoveniersbedrijf Frank van Gameren heeft gewoon de kennis en groene vingers.

Tuinontwerp | Tuinaanleg | Vijveraanleg | Sierbestrating | Grondwerk | Timmerwerk | Boomverzorging | Oeverbeheersing | Tuinonderhoud
 

Hovenier Frank van Gameren schetst prachtige tuinontwerpen

Tuinontwerp

Creatief met een praktische blik. Dat zijn onze tuinontwerpen. Deze combinatie staat bij ons voorop, zodat u ook bij gebrek aan groene vingers makkelijk uw tuin kunt bijhouden. Uiteraard houden we bij het ontwerp rekening met al uw wensen, de ruimte en de omgeving. Pas als u tevreden bent met het totaalplaatje gaan we voor u aan de slag.

Ga met ons om tafel en laat de voorpret beginnen.

Laat het straat- en grondwerk over aan Hoveniersbedrijf Frank van Gameren uit Rumpt, in Gelderland

Tuinaanleg

De schets op papier vertalen we voor u in een sfeervolle buitenruimte. Dit kan een tuin zijn met veel kleurrijke bloemen en planten of met grote strakke tegels. Wat voor tuin we ook voor u aanleggen, we doen dit werk vakkundig en met veel plezier. De medewerkers van Hoveniersbedrijf Frank van Gameren zijn mensen met een hart voor groen, dat merkt u aan onze aanpak.

De Gelderse hovenier voor al uw tuinwerk: Hoveniersbedrijf Frank van Gameren

Vijveraanleg

We graven het gat voor u uit en maken zo elke vijver helemaal op maat. Voor het aanleggen van een vijver maken we bijna altijd gebruik van rubberflex of EPDM-vijverfolie. We geven hier de voorkeur aan, omdat uw vijver een natuurlijker verloop krijgt dan wanneer u een harde kunststof bak zou laten plaatsen.

Boomverzorging laat u doen door onze hovenier uit Geldermalsen

Sierbestrating

Ook voor sierstraatwerk schakelt u Hoveniersbedrijf Frank van Gameren in. We hebben de mensen en de middelen in huis om dit werk voortvarend en goed uit te voeren. Van kleine oppervlaktes tot duizenden vierkante meters. Wij realiseren het voor u.

Laat het tuinonderhoud over aan een ervaren hovenier

Grondwerk

Bij de aanleg van een tuin is het grondwerk vaak de grootste opdracht. Hoveniersbedrijf Frank van Gameren is in het bezit van een minigraver om het werk te vereenvoudigen. Ook voor grondverzet, het uitgraven van grond voor een uitbouw en rioolgraafwerk schakelt u ons in.

Uiteraard leveren wij ook zand, grond en grind.

Hoveniersbedrijf Frank van Gameren uit Rumpt, vlakbij Beesd

Timmerwerk

Wij zijn natuurlijk bedreven in groen, maar ook meer dan handig met hout. Voor uw tuin maken we een vlonder, pergola, schutting of tuinhuis. Het timmerwerk als finishing touch voor uw tuin, daar hameren wij op.

Hoveniersbedrijf Frank van Gameren voor tuinaanleg en onderhoud

Boomverzorging

Veel kennis van bomen en een beetje lenigheid zijn nodig om de boom in uw voor- of achtertuin er fier bij te laten staan. Hoveniersbedrijf Frank van Gameren klimt voor u ook in de minder makkelijk bereikbare bomen. Het tijdig snoeien en veilig rooien is belangrijk voor het behoud van een goede conditie van uw gehele tuin.

Laat uw tuin op de schop nemen door Hoveniersbedrijf Frank van Gameren

Oeverbeheersing

Als uw tuin aan het water grenst, dan weet u dat de oeverbeheersing veel tijd en aandacht vraagt. Wanneer u ons inschakelt voor de beschoeiing of een grondkering, zoals een damwand, weet u zeker dat al het werk gelijk goed wordt uitgevoerd. U bent dan in een keer af van al het onderhoud. Meestal wint u nog een meter extra ruimte, wat uw tuinplezier alleen maar ten goede komt.

Hovenier in gemeente Geldermalsen nodig? Neem contact op met Hoveniersbedrijf Frank van Gameren uit Rumpt

Tuinonderhoud

Een tuin mooi houden is een kwestie van onderhoud. Dit kunt u (gedeeltelijk) zelf doen of u besteedt het werk uit aan een professionele hovenier. U schakelt ons bijvoorbeeld in voor het snoeien van de hagen en het maaien van de gazons. Of we komen langs voor een complete onderhoudsbeurt. Ook bedrijfsterreinen houden we netjes bij voor een verzorgde en professionele indruk op uw gasten.

Het afvoeren van het groenafval kunnen wij voor u doen, dat scheelt u weer tijd.

Tip: Laat ons uw tuin verzorgen als u met vakantie of langere tijd afwezig bent.