Sierbestrating

Hoveniersbedrijf Van Gameren legt sierbestrating in Gelderland

Bestrating is een sfeerbepalend onderdeel van uw tuin. Een slingerend pad. Een recht terras. Hoogteverschillen en patronen. Deze elementen geven uw buitenruimte een eigen karakter. Schakel voor uw sierstraatwerk Hoveniersbedrijf Frank van Gameren in. We beschikken over de middelen om dit werk voortvarend en goed uit te voeren. Onze vakmensen bestraten alle soorten oppervlaktes. Van een klein terras tot een plein van duizenden vierkante meters.

Kies uw sierbestrating zorgvuldig uit

Oude waaltjes, strakke betonklinkers of natuurstenen plavuizen. Uw keuze voor een steensoort bepaalt de sfeer in uw buitenruimte. Het is als het ware de omlijsting van uw tuin. We adviseren u graag bij uw keuze. Daarbij houden we ook rekening met het doel van het verharde terrein.
 

Hoe gaan we te werk?

Degelijk grondwerk zorgt voor duurzame bestrating die niet verzakt of beschadigd.

  • We verzorgen het graafwerk.
  • Daarna brengen we een goede ondergrond aan.
  • Na het egaliseren leggen we de stenen of tegels.

Reparatie en herbestrating

Jarenlang intensief gebruik van bijvoorbeeld een oprit laat zijn sporen na. Maar ook door andere oorzaken verzakt bestrating. We noemen regen of mollengangen. Na versteviging van het grondwerk en herbestrating gaat uw oprit weer jaren mee.

Kleine beschadigingen herstellen we voor u. Denk aan gebarsten tegels in uw terras. We vervangen dan alleen dat gedeelte. Snel en eenvoudig.